banmarianna.hu

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Home

vélemények

 

        
"Tini korom óta nagyon fájdalmas a menstruációm, ráadásul hányingerem és hasmenésem is van olyankor. Nem lehet velem beszélni, mindenre „ugrok”, szóval nekem meg a környezetemnek is kész szenvedés minden hónapban ez a pár nap. Hiába a görcsoldó, a fogamzásgátló.  Anyukámnak sem segített, és nekem sem segít sokat.  Ő azzal bíztatott, hogy majd szülés után jobb lesz. A nőgyógyászati vizsgálaton semmi kórosat nem találtak. Magánéletem és az önbizalmam sem az igazi, de nem tudtam, hogy ez ilyen fájdalmakat tud okozni. Kiderült, hogy nagyon sok mindenben hasonlítok az anyukámra, és nem csak ebben. Mariannal az önismeretemen, az önbizalmamon és a nőiségem megélésén dolgozunk, és különböző szereket is kaptam. Hál’ Istennek, a fájdalmak és a panaszaim elmúltak. Köszönöm!"
 
Kati, 24 éves
 
       
"Édesapám munkája miatt kiskoromtól fogva sokat költöztünk, így gyakran kellett iskolát váltanom. Régebben könnyen beilleszkedtem az új közösségekbe, de a legutóbbi váltásomnál ez nem így volt. Mivel más tantervű iskolába mentem át, évet kellett halasztanom, így az osztály, ahova kerültem fiatalabbakból áll, mint amilyen én vagyok. Más dolgok érdeklik őket, mint engem. Úgy éreztem túl érett gondolkodású vagyok oda. És talán ez nekik is feltűnt, mert ők sem keresték a társaságom, legtöbbször egyedül voltam szünetben, de az órákon sem nagyon ültek mellém. Képtelen voltam felszabadultan beszélgetni, zárkózott lettem. A szüleim elvittek különböző pszichológusokhoz, de ez sem sokat segített. Végül rátaláltak Mariannra. Először neki sem volt könnyű megnyílnom, de idővel a türelmének és alaposságának hála, a probléma mélyére tudtunk ásni. Kaptam Bach-cseppeket és homeopátiás szereket is. Otthon pedig több gyakorlatot is kellett végeznem.  Most már jóval nyíltabb vagyok, jobban állok a dolgokhoz, és már van is pár barátom a suliban."
 
Saci, 18 éves
 
        
"Munkám miatt évente több alkalommal repülök a tengeren túlra, többhetes kiküldetésre. Minden alkalommal egy, néha két hétig is eltart, míg magamhoz térek és képes vagyok éjjel rendesen aludni, nappal dolgozni. Ehhez kértem segítséget a Doktornőtől. Két Phönix- cseppet javasolt, amikkel sokkal hamarabb alkalmazkodok az időzónaváltásokhoz. Külön öröm, hogy a pszichés eredetűnek mondott szívpanaszaim is jelentősen enyhültek."
 
János, 52 éves
 
"33 éves vagyok, és irodai munkát végzek. Több hónapja nem tudtam magam rendesen kipihenni. Éjszakánként többször felébredtem, járt az agyam, csak nehezen vagy nem is tudtam visszaaludni. Egész nap fáradt voltam, a kedvem is egyre rosszabb lett.  A családom és a barátaim is mondták, mennyire megváltoztam. Igaz, hogy a munkahelyemen egyre nagyobb a stressz, de ez azért mégsem normális. Kipróbáltam gyógyteákat, gyógynövényből készült tablettát, illóolajat párologtattam, kevesebbet vacsoráztam... Teljesen kiábrándultam, de nem akartam altatót szedni. Mariannhoz, hosszas unszolásra, egy barátom révén jutottam el. Az első találkozáson az is kiderült, hogy a szervezetemben túl kevés a magnézium, a kálium és a nátrium. Nem gondoltam volna, hogy az arcbőröm ilyesmiről is árulkodik. Sokat foglalkoztunk azzal, hogyan látom önmagamat és másokat. Kiderült, mennyire jellemző rám az a hozzáállás, ami a kimerülésemhez vezetett. Elkezdtem szedni az ajánlott készítményeket, figyelek arra, mit eszek, végezem a gyakorlatokat, amiket Mariann javasolt, és három hét után végre végig alszom az éjszakát, kipihenten ébredek, és nem vagyok fáradt már délelőtt. Újra szívesen megyek társaságba. Megbeszéltük, hogy itt nem ért véget a munkám, de most már tudom, hogy mit, miért és hogyan kell változtatnom és van hozzá erőm."
 
Erika, Budapest

 

Egészségesen az allergia szezonban is

"Tavaly óta májusban és júniusban sokat tüsszögök, fújom az orromat és viszket a szemem, aminek oka az allergia. Mariann tanácsát megfogadva Schüssler sóval és homeopátiás készítménnyel próbálkoztam, mert gyógyszert nem szeretnék szedni. Hála Mariannak, a tünetek jelentősen enyhültek, kevesebbet fújom az orrom, és sokkal jobban érzem magam. Az sem mellékes, hogy ezek a készítmények nem okoznak semmilyen mellékhatást (sok allergiás ismerősöm arra panaszkodik, hogy a gyógyszertől nagyon álmos napközben)! Köszönöm!

Attila, 25 éves

 

 

 

Keresés az oldalon