Dr. Bán Marianna

 

A jóga-neti (jala neti)

 

Az orrmosás az ayurvéda egy fontos eljárása, része a mindennapi higiénének.

Ha eddig nem ismertük, a járványos időszakban érdemes megtanulni és használni  egészségünk védelmében. Nem csak a panaszok elkerülésében  vagy csökkentésében élvezhetjük majd áldásos hatását, jónéhány kellemes mellékhatásra is felfigyelhetünk.

Csillapodhatnak, ritkulhatnak évek óta fennálló panaszaink is. Ilyen például a tompa szaglás, fejfájás, krónikus fáradtság, orrváladékozás, krónikus légzőszervi allergiák. És bizony még emésztésünk is javulhat.

Felső légúti betegségek, krónikus mandulagyulladás, adenoidok, allergiás nátha,
arc- és homloküreggyulladások, vírusos és bakteriális nátha, fejfájás, migrén
kezelésére és megelőzésére használjuk.
 

Dr. Bán Marianna

 

A légzőszerveket támogató gyógynövények hatásai

 

A tüdő gyulladásos és degeneratív folyamataiban , ezek megelőzésében és a regenerációban segíthet bennünket jónéhány gyógynövény.

Az írás csak ízelítőt ad a légzőszerveket támogató gyógynövények hatásairól, felhasználásáról, nem minősül terápiás tanácsnak. Személyes ajánlatért vegye fel velem a kapcsolatot. Krónikus betegek kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát.

Dr. Bán Marianna

 

Az aromaterápia áldása

a bibliai idők olajai a jelenlegi veszélyhelyzetben

 

A régészeti kutatásoknak hála számos tárgyi emlék, köztük feljegyzések láttak napvilágot, melyek az ókori orvoslásról tudósítanak. Ennek szerves részét képezte a különféle növényi esszenciák, illóolajok gyógyászati, higiénés és mentálhigiénés felhasználása. A Biblia leírásai hitelesen számolnak be az illóolajok szerteágazó hatásairól. Az egyes esszenciáknál kiemeltem a légzőrendszerre és a hangulatra kifejtett hatásukat. Az olajokat külsőleg használjuk (párologtatás, borogatás).

Az írás csak ízelítőt ad az olajok felhasználásáról, nem minősül terápiás tanácsnak. Személyes ajánlatért vegye fel velem a kapcsolatot. Krónikus betegek kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát.

© 2020 Dr. Marianna Bán. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by AgeThemes | Documentation